Dag 23, Nep outlet

Eden – Salt Lake City, 8 aug 2022

Na een nacht met twee telefonische onderbrekingen worden we door de wekker erop geattendeerd dat we moeten opstaan. Om 10 uur worden we verwacht het huisje weer netjes over te dragen. Er is voldoende tijd voor een lekker ontbijt en dat is zo’n BYO-ontbijtje zeker. Niet veel later zit alles in de auto en gaan we op weg naar onze laatste bestemming: Salt Lake City.

Er zit wel een tussenstop in, we willen nog wat shoppen bij de outlet van Park City. Helaas blijkt onze favoriete winkel er tussenuit geknepen, we staan voor een lege Tommy zaak. Ook de North Face factory outlet is er niet meer. Ik vind het dan maar een nep outlet, maarja het is niet anders en voor we het weten is het al goed in de middag en krijgen we al trek. We hebben nog genoeg in de koelbox om te picknicken, zeker op de tafels die nu lekker in de schaduw staan. We hebben ook wat contact met de jongens, om te kijken wat ze nog willen hebben en lopen daarom nog even terug naar de, al eerder bezochte, GAP winkel. Uiteindelijk zijn we tevreden met wat we hebben en gaan we naar Salt Lake City.

Vlak bij ons hotel zou nog een North Face Outlet zitten, maar dat blijkt een hoax te zijn. We zijn er klaar mee en rijden door naar ons laatste hotel voor dit jaar in de States. We pakken een bagagekarretje van het hotel en halen de hele auto leeg en vullen onze kamer daarmee. Dan op weg naar Avis, om de auto in te leveren. Zoals ik gisteren al schreef was het niet interessant om deze een dag te verlengen en we zouden oorspronkelijk vandaag al terugvliegen.

Het inleveren gaat, zoals altijd, heel soepel. Na even wat zoeken vinden we ook de ophaalplaats van de hotel shuttle. Morgen staan we hier weer, dan om te vertrekken. Het is nog wat gedoe om te kunnen bellen, maar na de juiste provider handmatig geselecteerd te hebben lukt dat ook en komen ze ons halen. Binnen een uurtje waren we uit en thuis en we gaan wat eten bij de Denny’s om de hoek. Een prima tent, echter niet spectaculair. Wel lekker dat deze op loopafstand zit. Onze avondwandeling leidt ons naar een cache. Bij de McD halen we nog een koffie en gaan we terug naar het hotel waar we inchecken voor de terugreis en ons opmaken voor de laatste nacht in de States. Morgen zullen we alleen maar wat dutten in het vliegtuig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *