Dag 22, Zwetend en hijgend de berg op.

Eden, 7 aug 2022

Vanavond slapen we in hetzelfde appartement, daarom is het wat rustig opstaan en een lekkere muffin met spek, ei en boerenkaas als ontbijt. Veel beter kan het niet worden.
Na al dit lekkers gaat de vaatwasser aan en gaan wij op pad voor om de Wolf Creek Hike te doen. Deze is niet heel lang, zo’n 7.5 km, maar is wel van het type medium zwaarte. Nadat we te ver waren doorgereden omdat Android Auto bevroren was, zetten we de auto in de schaduw weg.

Het pad gaat al snel met een aardig hellinkje omhoog en we hijgen dan ook snel als paarden en zweten als een otter. Tot zover de wildlife van vandaag. Het is wel een mooie route die ons rond een berg/heuvel tocht leidt. Mooie uitzichten eigenlijk gedurende de gehele route. Het is echter wel wat warm, zo’n 28 graden maar zonder schaduw. Het tweede deel van de route heeft gelukkig wel wat schaduw. We doen toch wel een goede twee uur over het stukje en merken de rest van de dag het wel in de knietjes.

Na deze hike bezoeken we de locale super voor wat brood en bier. We BBQ-en vanavond weer lekker bij ons huisje en daar hebben we nog genoeg voor. Zo genoeg, dat we bij thuiskomst de BBQ ook maar even aanzetten voor een broodje kip en worst. Voor de rest is het wat lezen en geocachen. Er is ook een mystery cache die niet al te lastig is. Deze lossen we in het appartement op en gaan dan nog een paar smiley’s op de kaart zetten. Het thuis dineren met de BBQ bevalt weer goed.

Beetje in stijl blijven

’s Avonds pakken we de koffers al een beetje in voor de terugreis. Nu met het gezeur dat koffers niet altijd aankomen maakt dat we de spullen over de koffers verdelen. Het zit er al snel in en na nog wat lezen en bloggen gaan wij ook het mandje in. Nog maar twee nachtjes alhier en dan is het weer voorbij. Morgen moeten we de auto zelfs al inleveren omdat we later de vlucht hebben veranderd en het zeer veel duurder was om de autoreservering aan te passen.

Comments

  1. Bloglezers

    Jullie hebben nog even hard gewerkt aan de conditie maar dan wordt de inspanning beloond met mooie natuur. Goed weertje ook daar, altijd fijn. Laatste loodjes en ook hier warm (30>) dus rustig afbouwen. Fijne dag nog en goede terugreis. Gr van ons

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *