van Wijck on the road again

Alle blogs van onze reizen

26 Juli: Verkassen en shoppen.

De rest van de familie merkt rond half negen dat er een nieuwe dag is begonnen. Ik zit dan al een poosje beneden de blog te schrijven en een beetje te internetten. Wel leuk de drukte bij het ontbijt. Niet al te veel plaatsen, dus zorgt iedereen ervoor dat ze met de familie / vrienden een plekje bij elkaar weten te creëren. Het ontbijt is ok, zeker niet meer dan dat. Dan proberen we nog een cache te scoren. De locatie hebben we exact gevonden, alleen geen cache. Hij zal wel geript zijn denk ik, want we hebben echt alle mogelijkheden bekeken en niets gevonden. Dan alle spullen in de auto zetten en de eerste echte rit met z’n viertjes kan beginnen. Het programmeren van de ingebouwde GPS is niet gemakkelijk. Allerlei verschillende engelse accenten geprobeerd en af en toe een treffertje. Ik besluit het adres toch maar in de toetsen. Nog niet de eindbestemming, maar eerst een Walmart in de staat Delaware, omdat daar geen sales tax wordt geheven.
Iedere cent is er één zeggen we dan maar. Bij het verlaten van de garage zijn er twee uitgangen. De uitgang die ik initieel heb gekozen blijkt niet de meest ideale. De bolide krijg ik, zonder schade, het bochtje niet rond. Even in de R dus en gewoon de andere uitgang nemen, That’s the way we do it.

150726 route
Van Philadelphia naar Washington

De tussenstop bevalt en we nemen rustig de tijd om de kleren goed te passen. Onderweg nog het een en ander aan vertraging en file mogen ervaren. Zoveel hebben we in al die keren dat we hier hebben rondgereden nog niet eens bij elkaar gehad en dat voor een zondag. Zo komen we pas rond een uur of half vijf aan bij het hotel. Het zwembad wordt geïnspecteerd en blijkt groot genoeg om de zwembroeken nat te maken. Daarna wat eten in Arlington, wat best wel een leuk plaatsje is. De keuze valt (wederom) op een sportcafé, er staat prime-rib als zondags specialiteit op het menu. Je kan kiezen tussen een Queen en een King plakje. We denken dat de Queen wel voldoende is en bij het zien van de borden hebben we daar geen spijt van. Het smaakt weer super en op de terugweg lopen we even langs de metro. Morgen moeten we op tijd bij het Capitol zijn voor een rondleiding. Dan is het wel zo prettig om al een kaartje op zak te hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *