van Wijck on the road again

Alle blogs van onze reizen

Dag 24, Castle Rock – Alphen aan den Rijn (NL)

Tijdens het ontbijt moet de TV op een gegeven moment op de Olympische Spelen, want de finale basketbal tussen Spanje en USA wordt gespeeld. Het lijkt net voetbal, want er blijken vele coaches in het hotel te slapen, die voldoende commentaar op het spel geven. Ze winnen, dus is iedereen weer gelukkig.

Subway in de Mall

We gebruiken de beschikbare tijd in het hotel om te zwemmen en in te pakken en checken om 12 uur uit bij dit laatste hotel van de reis.
We hebben nog even de tijd, dus bezoeken we nog even snel de outlet om een riem om te ruilen en komen we onderweg nog een enorme mall (overdekt winkelcentrum) tegen. We kijken daar nog wat rond, eten iets.
In de buurt van het vliegveld stoppen we op een parkeerplaats van een hotel om ons om de korte broeken om te ruilen voor een spijkerbroek. Ook worden de kapotte schoenen weggegooid om plaats te maken voor de nieuwe schoenen.
Het inleveren van de GMC bij National blijkt weer soepel te verlopen. We hebben in totaal 3864 mijlen gereden wat in onze taal 6218 km is. Een flinke afstand, terwijl we het gevoel hebben het rustig aan te hebben gedaan.

Rustig eten, het vliegtuig staat er nog

Na een korte wachtrij voor de incheckbalie blijkt de eerste koffer 22,8 kilo te wegen, terwijl hij maximaal 23 kg mag zijn: Right on dus.
Al met al hebben we nog een klein uur voordat we bij de gate verwacht worden, dus snel naar het stakehouse waar we een tafel krijgen met uitzicht op de 777 die ons naar London zal brengen.
In het vliegtuig zitten Niels en ik riant bij de nooduitgang, terwijl Bas en Mirjam een paar rijen achter ons zaten tussen het klootjes volk in :-). Dan wel weer met z’n tweeën op drie stoelen, dus dat was ook weer prima. Helaas wel met een nare madam voor hun die de hele reis de stoel maximaal naar achteren deed en een kapot tv scherm voor Mirjam. Het mag de pret niet drukken.

De Noordzee
Uitzicht op London

In London kwamen we op tijd aan en was de wachttijd voor het vliegtuig naar Nederland snel voorbij.
Sjaak was al op ons aan het wachten toen wij landde op Schiphol, zodat we onze bagage in de C5 konden laden om het laatste stukje van de reis met dit “kleine” autotje af te ronden.
Met een Nederlands macje als besluit liggen we om 22:30 weer in het heerlijke waterbedje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *