van Wijck on the road again

Alle blogs van onze reizen

Dag 2, Las Vegas

We worden uiteraard vroeg wakker en zijn lekker uitgeslapen.
We blijken vanuit deze kamer een mooi zicht te hebben op het zwembad met allemaal palmbomen. Deze zijn speciaal geselecteerd uit diverse prive tuinen en als er een mooie gevonden was, werden er wat dollars neergesmeten en de boom uitgegraven: “That’s how we do it in Vegas” :-).

We hebben contact met Simon, Marojolein en de kids en gaan gezellig samen ontbijten. Zij gaan vandaag weer verder naar Palm Springs. Het ontbijt is op z’n Amerikaans. Dik spek, ei en natuurlijk gebakken aardappeltjes erbij, wie wil dit nou missen.
Leuk om te horen waar zij allemaal al geweest zijn en de dingen die je moet doen voordat je de States verlaat wordt weer aangevuld.
Tijd om naar een andere kamer te gaan. Na wat gebabbel tussen klerk en supervisor maken ze de misser van gisteren goed met een prachtige suite met…… JACUZZI.

The man in the mirror

We verkassen naar de nieuwe kamer en stappen in de GMC om te gaan shoppen. Het is vandaag weer bloedheet (40+) dus moet je wel van winkel naar winkel sprinten. Tussen de winkels door wordt je licht besproeid met water wat wel erg prettig is.
Met aardig wat extra kleding en schoenen besluiten we bij Denny’s te gaan eten. Bas voelde zich niet zo lekker en heeft zijn bestelde burger bijna niet aangeraakt. Het is inmiddels dan ook al weer rond 8 uur, dus heel gek is het niet als je om 6 uur bent opgestaan na een nachtje doorhalen.

In het hotel aangekomen gaat Bas heel even liggen en wil uiteraard toch nog even naar de SIRENS OF TI show te kijken. Prachtig gevecht tussen twee schepen met muziek, schaars geklede dansende dames, vuur en vuurwerk.
Op het laatst zinkt een van de twee schepen zelfs, het mocht wat kosten.
Daarna gaan we naar boven om lekker te gaan slapen, tenminste Mirjam en de mannen want de dobbelstenen lonken natuurlijk.
Deze avond hadden de craps stenen een oogje op het casino, want er is verloren. Gelukkig viel het totale verlies mee, dus kunnen we de reis voortzetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *